Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,79 Ft
Euró
399,82 Ft
Font
479,95 Ft
Bitcoin
60,950 $

Exatlon Hungary: bejelentették, mennyi pénzt kapnak a nyertesek

A nézők közül sokan kérdezték, hogy a versenyzők mekkora összegért küzdenek, Monoki Lehel elárulta, hogy mennyi pénzről is van szó.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódik az Exatlon Hungary All Star évada, amiben egykori bajnokok és korábbi versenyzők versenyeznek egymással. Hatalmas lehetőséget kaptak ezzel a bajnokok és a kihívók, hogy visszatérhettek, mert komoly nyereményről van szó.

Már az alapcsapat is erősnek tűnt, mindkét oldalról, ám a versenyzőnek hamar szembesülniük kellett azzal, hogy többen azonnal lesérültek, vagy megbetegedtek. Egyesek heteken át hiányoztak emiatt, míg Zalán eltörte a lábát, már a harmadik versenynapon. Soron kívül Fogdából hívta össze Óbuda alakuló ülését Kiss László

A lábtörése ellenére ott van a mezőnyben, támogatja a csapatot. Sőt, nemcsak támogatja őket, hanem vezeti is, és kiváló vezérként halad előre velük, de már ő is arra vár, hogy újra ott legyen a pályán.

Tóth Dávid megható posztja Csollány Szilveszterhez

Azokról se feledkezzünk meg, akik már nem lehetnek a mezőny tagjai, a bajnokok két versenyzőt is elvesztettek, legutóbb pedig a kihívóktól köszönt el egy harcos. Egy igazi harcosról beszélhetünk Peti személyében, akit többen megsirattak, mindenképpen hiányozni fog a kihívóknak a karaktere.

Lapozó: 1 2