Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Felhős keddünk lesz, néhol havas esőre is lehet számítani

A hőmérséklet pedig továbbra is barátságtalan marad, többnyire 0 és 5 fok között fog mozogni.

Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Éjszaka észak felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, azonban a déli megyékben csak kedden délelőtt kezdődik a felhőzetnövekedés. Kedden általában közepesen felhős idő valószínű, az északkeleti határ mentén lehet borult az ég.

Csapadék délelőttig nem valószínű, utána az északkeleti határ mentén gyenge havazás, a Dunántúl északi részén néhol havas eső előfordulhat. Hétfőn az északi szél a Tiszántúlon, míg kedden a nyugati szél a főváros térségében élénkülhet meg, másutt mérsékelt marad a légmozgás. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -13 és -2 fok között valószínű, de a hóval borított, szélcsendes tájakon több fokkal hidegebb lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 0 és +5 fok között várható, az északkeleti határ mentén viszont jóval fagypont alatt maradhat a hőmérséklet.

(MTI)

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.