Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,301 $

Túllicitálhatja a PSG a Real Madridot

Úgy látszik a pénz nem számít a francia klubnál, ha meg akarnak szerezni valakit.

...svg content...Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ezúttal Marco Asensio került a figyelem középpontjába, miután Nasszer Al-Khelaïfi állítólag igen komoly ajánlattal kereste meg a 26 éves támadót. A Real Madridnak egyáltalán nem lesz könnyű dolga, ha meg szeretné tartani.

A spanyol válogatott Asensio az elmúlt évek sérüléshullámai után végre visszanyerni látszik a formáját és az önbizalmát, ami a lehető legjobbkor jött, hiszen a következő szezon végén lejáró szerződésének meghosszabbítása előtt áll. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Miután elnyerte Carlo Ancelotti bizalmát, 23 mérkőzésen 1045 játékpercet kapott az olasz mestertől, melyen 7 gólt szerzett és 1 asszisztot osztott ki. Bár egyre fontosabb láncszeme a csapatnak, a fizikai állapotával kapcsolatosan továbbra is óvatosak Madridban, ebben a szezonban mindössze két meccset játszott végig.

Florentino Pérez ugyan szeretné rávenni Asensiót a szerződéshosszabbításra, de a 4 millió eurós éves fizetés és az egyéb bónuszok nem biztos, hogy elegendőek lesznek. A PSG részéről ugyanis befutott egy még erősebb ajánlat, ami 6 millió eurós fizetést és 5 éves szerződést tartalmaz.

Asensio leigazolása fontos és szükséges lépés lenne a PSG részéről, vele próbálnák meg ugyanis pótolni a nyáron pont a Real Madridhoz távozó Mbappét. A játékos piaci értéke jelenleg 40 millió euró körül mozog, az elmúlt néhány hónapban pedig több nagy klub is érdeklődött iránta – írja az El Nacional

Jürgen Klopp utolsó meccse következik a Liverpoolnál, élőben adja a televízió

Élőben közvetíti a televízió Jürgen Klopp utolsó meccsét a Liverpoolban, ami valószínűleg több mint érzelmes lesz.