Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Aubameyang-dilemma: az Arsenal mindent meghatározó döntés előtt áll

Az Ágyúsok helyzete nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, habár szívesen fogadnának ajánlatokat Aubameyangért.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Pool/Shaun Botteril
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Pierre-Emerick Aubameyang számára nagyon rezeg a cél az Arsenalban azóta, hogy fegyelmit kapott, amiért elutazott meglátogatni az édesanyját, azonban a vártnál később csatlakozott újra a kerethez. A csatár jövője kérdéses, miután Arteta még a csapatakapitányi tisztségtől is megfosztotta.

Szaúd-Arábiából, az Al Nassr együttesétől érkezett is iránta megkeresés, az ajánlat a szezon végéig szóló kölcsönadásról szól, egy vételi opcióval, azonban az Arsenal egyelőre nem reagál, a klubvezetés mérlegeli, hogy mi legyen a támadóval. Bár szívesen elfogadnák az ajánlatot, ez nem ilyen egyszerű. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

Amióta Aubameyang kikerült a csapatból, Arteta Alexandre Lacazette-et játszatja középcsatárként, Eddie Nketiah pedig az elsődleges tartalék opció. Eddig ez elég volt az Arsenalnak, de a gólgazdag december után januárban elapadtak a találatok, és az Ágyúsok négy meccsen mindössze egyszer lőttek gólt.

Nagy kockázat lenne tehát elkötelezni magunkat amellett, hogy a szezon teljes második felét Lacazette-tel és Nketiah-val játszák végig, akiknek együtt mindössze három bajnoki góljuk van ebben a szezonban. Ehhez jön még az a bonyodalom, hogy mindkettőjüknek lejár a szerződése a nyáron, és várhatóan távozni fognak – írja a goal.com.

Arteta korábban már hangsúlyozta, hogy nem aggódik egyik játékos szerződése miatt sem, és biztos benne, hogy mindketten teljes odaadással fognak játszani annak ellenére, hogy tudják, hogy a szezon végén szabadon igazolhatók lesznek.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.