Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Exatlon Hungary: András úgy érezte, Peti átkot szórt rá, Danit a hideg is kirázta

Virág András a párbajt követően elismerte, Mischinger Péter képes volt kizökkenteni őt, ami akár sokba is kerülhetett volna.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, András és Peti között dőlt el a következő kieső sorsa. Eddig rendre a bajnokok veszítettek embert, ám most eljött az idő, hogy a kihívók is megtapasztalják ezt az érzést az All Star évadban.

Peti kicsit ráijesztett Andrásra, és mint kiderült, szó szerint is, azt követően, hogy az első pont az ő neve mellé került. Ez azonban nem változott, mert beindult a bajnok, és nagyon simán hozta a párbajt, nem adott igazán esélyt. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Visszatérve a villába arról beszélgettek, hogy Peti mennyire beleélte magát a küzdelmekbe, és kissé félelmetes is volt az ordibálásaival és a latin szövegeivel. András elismerte, nagy küzdő volt, nem tartotta őt könnyű ellenfélnek, hiába a 4-1.

Kulcsár Edina férje egyelőre hallani sem akar új kapcsolatról

Miután Peti mindenkit le tudott győzni a bajnokok közül, András szerint igenis helye volt a mezőnyben. Danit személy szerint kirázta a hideg, amikor Peti üvöltözni kezdett, míg András néha úgy érezte, hogy átkot szór rá.

Lapozó: 1 2

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Karddal hadonászó férfit tartóztattak le Londonban

Egy karddal hadonászó férfit tartóztattak le a londoni rendőrök, nem sokkal azután, hogy késelősről kaptak bejelentést.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.