Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,63 Ft
Euró
386,52 Ft
Font
450,58 Ft
Bitcoin
65,518 $

Ismét üzent Kulcsár Edina új párja, G.w.M, és nem is akárhogyan

Soha nem volt ennyire felkapott a médiában G.w.M, mint most, miután kiderült, hogy ő Kulcsár Edina új párja.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lassan minden órában megjelenik legalább egy új cikk Kulcsár Edina új szerelméről, a híres rapperről. Sokan csak pár hetet adnak ennek a kapcsolatnak, szerintük nem illenek össze, ami miatt rengetegen álltak be Csuti és G.w.M felesége mögé.

Erősen megosztja az embereket a téma, de az vitathatatlan, hogy most minden róluk szól. Nemrég például G.w.M felesége a Fókusznak adott interjút, amelyből kiderült, hogy igen komoly diplomáciai munkákat végzett korábban. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

G.w.M kapcsán ma pedig egy 50 milliós lakás kapcsán írtak, és valószínűleg lesznek még sztorik. Most ismét reagált a rapper, aki keményen üzent, erős statisztikákkal támasztotta alá a mondandóját.

„Ne keverje senki a szezont a fazonnal drágáim! Attól függetlenül, hogy a magánéleti dolgaimon lovagol az ország (amiben elég kevés az igazság, vagy éppen teljesen másképp van tálalva) ilyen koholmány dolgokat nem tudtok terjeszteni a karrieremet illetően.” – írta az Instagram oldalán a rapper.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.