Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Öt perc alatt elfogták a rablót az angyalföldi rendőrök

Az idős nőt megtámadó férfi nem sokáig élvezhette a megszerzett javakat, talán bele sem tudott pillantani az elrabolt táskákba, mégis felelnie kell elkövetett tette miatt.

Fotó: Illusztráció | Twenty20
Belföld

Czinder Tímea

Szerkesztő

A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított egy férfi ellen, aki január 20-án délután megtámadott egy idős nőt, hogy elvegye táskáját.

A sértett délután fél öt körül lépett be az épületbe, majd egy férfi lépett mögé, aki hátulról átölelte őt. Mikor az asszony megfordult, a támadó megragadta a táskáját, és megpróbálta azt megszerezni. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az áldozat ezt nem hagyta, így a tolvaj ellökte őt, majd elvette a táskáját és a bevásárlószatyrát is, amelyben élelmiszer, pénz, bankkártya, telefon és okmányok voltak. Az asszony menekülni próbált a támadó elől, ezért kinyitotta a társasház ajtaját, így azonban a tolvaj is távozott a helyszínről.

Menekülése nem tartott sokáig, az időközben értesített rendőrök mindössze öt perccel később elfogták a Balzac utcánál, a lopott tárgyakat pedig visszaszolgáltatták a tulajdonosnak.

A police.hu közleménye szerint az őrizetbe vett 49 éves O. Zsoltot rablás elkövetésének bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, illetve indítványozták a letartóztatását.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.