Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,50 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,740 $

Életben van M. Richárd, de súlyos egészségkárosodást szenvedett

A férfi 2017-ben két ember halálát okozta, amikor vezetői engedély nélkül, 135-140 kilométer per órás sebességgel a Dózsa György úti buszmegállóba csapódott.

Fotó: M. Richárd elsőrendű vádlott az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fõvárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2019. július 5-én. MTI/Kovács Tamás
Belföld

Czinder Tímea

Szerkesztő
TÉMÁK

A Dózsa György úti gázolóként elhíresült M. Richárdról december 29-én röppent fel a hír, miszerint életét vesztett a börtönben. Ez az információ hamisnak bizonyult, a férfi életben van, de válságos állapotban szállították a berettyóújfalui rabkórházba.

Ügyvédje, Jován László a Borsnak elmondta, védence sztrókot kapott, amelyből még nem épült fel teljesen, rehabilitációja folyamatban van. Arról, hogy M. Richárd pontosan milyen állapotban van jelenleg, még nincsenek információk. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Váratlan eredmény született a Chelsea-Tottenham rangadón

A Chelsea továbbra is nagyon hektikus formában játszik, addig a Tottenham szép lassan lemondhat a Bajnokok Ligája indulásról.

Így lehet megállapítani, mely árus kínál valóban magyar epret

Több dolog is van, ami arra utal, hogy a „mézédes magyar epret” kínáló árusok között egyesek ellenőrizetlen forrásból származó, jellemzően spanyol vagy görög szamócát próbálnak rásózni az emberre.