Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
68,265 $

Exatlon Hungary: megdöbbentő taktika a kihívóknál, vajon mit szól ehhez Bálint?

Mischinger Péter szerint még az is benne van a pakliban, hogy felér Herczeg-Kis Bálint szintjére, ami jelen állás szerint igencsak nehezen képzelhető el.

...svg content...Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mischinger Péter és Huszti Kata a végjáték második napja előtt tartottak taktikai megbeszélését, melynek ideje alatt Kata szembesítette Petit a valósággal. Elmondta, szerinte a játékban lévő öt fiú közül Peti a leggyengébb, amivel nem lehet nem egyetérteni.

Kata egy igen megdöbbentő taktikát dobott be, ami valószínűleg pár nézőnél igencsak kiverheti a biztosítékot, beleértve azokat is, akik a kihívóknak drukkolnak, nemcsak a bajnokoknak. Maga az ötlet működőképes is lehetne, de ez egy verseny, ahol az ehhez hasonló taktikák nagyon visszásak lehetnek. Soron kívül Budapest összes rohamkocsiját riasztották egy súlyos balesethez

Exatlon Hungary: András szerint Zozo nem hozta azt, amit a csapat elvárt volna tőle

Emellett Herczeg-Kis Bálintról nem tudjuk elképzelni azt, hogy bármit is feladjon, még akkor sem, ha alapesetben ezzel több esélyük lenne benntartani a társukat. Kata dobta be azt az ötletet, mi lenne, ha adott esetben Bálint lenne Peti párbajellenfele, és a fiatal fiú elengedné a köreit, így a csapatársa versenyben maradna, biztosan nem esne ki.

Lapozó: 1 2

Megvan, melyik lett a legjobb fapados légitársaság Európában

Az európai légitársaságok közül csak az Air France/KLM került be a top 10-be, Európa legjobb diszkont légitársasága pedig az easyJet lett.