Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,367 $

Szabó Zsófi már nagyon várta ezt a bejelentést, de a többi sztár is reagált

A sztárok egymást váltják Nádai Anikó bejegyzése alatt, rengetegen gratuláltak már neki az elmúlt órákban.

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nádai Anikó nagyon aktív életet él, többször élt már meg különböző fordulatokat az életében. Ezek között voltak jó és rossz pillanatok egyaránt, de egy biztos, csak erősebbé vált az évek alatt.

A Való Világ volt az első igazán olyan mérföldkő az életében, ami 180 fokos fordulattal bírt, és egyúttal a karrierjét is beindította. Azóta lassan 20 év telik el, Anikóból pedig érett nő lett, és ami ennél is fontosabb, édesanya. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Emellett nehéz időszakai is voltak, édesanyja korai halála abszolút padlóra küldte. Ekkor robbant be az életbe az új párja, akivel nagyon boldog és önmaga tud lenni, ez szinte minden poszton látszik.

Kulcsár Edina párjánál kezd betelni a pohár?

Legutóbb is közösen nyaraltak, és akkor még csak kevesen tudhatták, hogy valójában a második gyermeket hordja a szíve alatt. Futótűzként terjedt el a sajtóban, hogy Anikót eljegyezték, ami nem jelentett nagy meglepetést.

Lapozó: 1 2

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.

A Mourinho-korszakot idézte a Chelsea, 5-0-ra nyertek

Nagyon súlyos vereséget mért a Chelsea a West Ham Unitedre, akik valószínűleg hamarosan edzőt fognak váltani.