Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Atletico Madrid: merre tovább, Simeone?

Az Atletico Madrid az elmúlt tíz év legrosszabb időszakát éli.

...svg content...Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az Atletico Madrid tavaly megnyerte a spanyol bajnokságot, ezután mindenki bízhatott benne, hogy az összes címért harca szállnak, azonban a szezon nem úgy alakult számukra, ahogy az elvárható lett volna.

A bajnoki küzdelmekből gyakorlatilag kiszálltak, a Spanyol Kupában pedig most vereséget szenvedtek a Real Sociedadtól Madridban, a baszkok ráadásul két gólt is tudtak szerezni a Wanda Metropolitanóban. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A nagy beruházások sem jöttek össze, most pedig Simeone helyzete is egyre bizonytalanabb. A fichajes.net azt írja, hogy a klub csak akkor hajlandó elengedni, ha maga az edző dönt a távozás mellett.

A madridiaknak azonban már van jelöltjük, aki nem más, mint Simone Inzaghi, akinek a stílusa nagyon meggyőzte a spanyolokat, amíg a Lazióban megmutatta, hogy mit képes kihozni a csapatból.

Jelenleg Inzaghi a Serie A élén álló és a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé jutott Inter edzője, és nagyon elégedett a helyzetével, ráadásul a klub sem akar tőle megválni, miután hozza a sikereket, amelyekre számítottak.

Az olasz érkezése tehát csak abban az esetben van napirenden, ha Simeone maga döntene a távozás mellett, ugyanis a klub még mindig bizalmat szavaz neki.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.