Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
455,10 Ft
Bitcoin
57,763 $

Vajna Tímea nem felejt, ma három éve, hogy elhunyt Andy Vajna

Ma három éve, hogy Andy Vajna tragikus hirtelenséggel elhunyt, és már nem lehet közöttünk, amiről Vajna Tímea i s megemlékezett.

Fotó: Életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. A felvétel 2017. február 7-én készült a Magyar Nemzeti Filmalap székházában tartott háttérbeszélgetésen. MTI/Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Andy Vajna hatalmas nemzetközi karriert futott be, igazi világsztárokkal dolgozhatott együtt a filmszakmában. Az egyik legnagyobb név volt, és nemcsak sokan ismerték Hollywoodban, hanem sokan is szerették.

Nagy filmek forgatásában segédkezett producerként, és igazi legendává vált, nemcsak Magyarországon. Az 1944-ben született Andy Vajna sok rosszat élt meg az élete során, de egyúttal rengeteg jóban is volt része. Soron kívül Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Egy olyan ember volt, akinek mindig voltak tervei, céljai, egyszóval állandó mozgásban tartotta az életét és a karrierjét. Tragikus halála előtt is megannyi terve volt, amiket még szeretett volna megvalósítani.

Hatalmas bevételeket generálhat Kulcsár Edina, Csuti és G.w.M

Odafent azonban úgy döntöttek, hogy földi pályafutása 2019. január 20-án véget ért. Ez volt az a nap, amikor Vajna örök álomra hajtotta a fejét, és a halálhíre nemcsak a hazai sajtót járta be.

Lapozó: 1 2

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.