Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

Nem akar összejönni Benzema új szerződése, a távozása is felmerült

Így a következő „galaktikus” csapatról álmodozó Florentino Perez terve is veszélybe került.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Real elnöke hiába szeretne az összes nagycsapattal, és mellette minden címért harcba szállni, a szenzációs formában lévő Benzema nélkül nehéz dolga lesz. Márpedig a lassan veteránkorba lépő francia és Perez nem igazán találják a közös nevezőt az új szerződést illetően.

Benzema ugyanis minimum 1+1 éves kontraktust szeretne kicsikarni a vezetőségtől, azonban a klub a korára hivatkozva csak egy évet tervez ajánlani – számolt be róla az El Nacional Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

További problémának tűnik, hogy bár Mbappé érkezését örömmel venné Benzema is, Haalandét már kevésbé, így ha a Real Madrid mégis újból megkeresné a fiatal norvég tehetséget, az az Mbappé-Benzema-Vinícius egység szinte biztos megbontását jelenti majd.

Mindeközben pedig a PSG is szervezkedik a háttérben, ugyanis folyamatosan bombázzák Benzemát az ajánlataikkal, a francia csatár számára pedig kézenfekvő lehetőségnek tűnhet az is, hogy egy francia klubban fejezze be a pályafutását.

Benzema szerződése a Real Madridnál 2023. június 30-án jár le, így lassan a klubnak és a játékosnak is döntenie kell.