Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Újabb halálos vonatbaleset történt, ezúttal Ratóton

A sérült olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

Fotó: Vasúti dolgozók javítják a fénysorompót és a vasúti pályát, miután összeütközött egy kisteherautóés egy vonat egy vasúti átjáróban Bágyogszovát megállóhelynél a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. vonalán 2021. december 31-én. A balesetben az autó vezetője meghalt. MTI/Krizsán Csaba
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ember meghalt, amikor a fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott személyautójával szerdán a Vas megyei Rátót belterületén, és összeütközött a Graz felé közlekedő vonattal – közölte a GYSEV szóvivője az MTI-vel.

Két ártatlan ember halálát okozta egy gyorshajtó Soron kívül Egészségesebb lesz a kenyér, ha lefagyasztjuk fogyasztás előtt?

 Rázó László elmondta: a baleset következtében a gépkocsit vezetője meghalt, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg. A baleset vizsgálatának idején nem járnak a vonatok az érintett szakaszon, Csákánydoroszló és Alsórönök között vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat.

(MTI)

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.