Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

A Telenornál az előfizetők kárára történt volna szerződésmódosítás, a Médiahatóság lépett közbe

Az általános szerződési feltételek módosításával egyoldalúan emelkednének az előfizetési díjak a Telenornál, a Médiahatóság azonban közbelépett, hogy megtegye a szükséges intézkedéseket.

Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Néhány napja érkezett a hír a Telenortól, ami azt tartalmazta, hogy a jövőben a leendő és meglévő ügyfelek esetében is úgy módosítanának az általános szerződési feltételeken, hogy az előfizetői díjakat a szerződések módosítása nélkül is hozzá tudják igazítani a fogyasztói árindexhez, az inflációnak megfelelő mértékben.

Röviden ez azt jelentené, hogy a világgazdasági válság következtében emelne árat a Telenor az előfizetői körében, ez pedig úgy menne végbe hivatalosan, hogy ez ellen a szolgáltatóhoz tartozó ügyfelek ne tudjanak érdemben fellépni, következmények nélkül szerződést bontani. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Emiatt avatkozott közbe a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), melynek során egyértelműen megfogalmazták, hogy a szolgáltatók az ÁSZF-et és az előfizetői szerződéseket csak a hatályos jogszabályoknak megfelelően tudják módosítani – írta az Origo.

Ebben az esetben pedig 30 nappal korábban tudatni kell az előfizetőkkel a változást, és ha az egyoldalúan módosított feltételek nem felelnek meg az ügyfélnek, akkor lehetőséget kell fenntartani számára, hogy az előfizetését 45 napon belül bármilyen hátrányos következmény nélkül felmondhassa.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.