Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
58,568 $

Sokkal erősebb lesz a Samsung középkategóriás mobiltelefonja, mint azt korábban gondolták

A Samsung Galaxy A53 5G modell megkapta a töltéssel kapcsolatos tanúsítványt, melynek révén tartósabb üzemidővel rendelkezhet majd.

OnLeaks
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Galaxy A-sorozat kétségkívül a dél-koreai gyártó legjobban fogyó termékcsaládja, a tendencia pedig 2022-ben tovább folytatódhat, hála az A53 5G modellnek, amelyről kiszivárgott néhány hasznos információ a MySmartPrice portál jóvoltából.

A 3C tanúsítványa szerint az okostelefon 15 W-os adapterrel érkezhet, ami ugyan kiábrándítónak tűnhet, ám elképzelhetőnek tartjuk, hogy ennél jóval erősebb töltőfejekkel is telepumpálhatjuk majd energiával. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

Ha hihetünk a korábbi pletykáknak, akkor a Galaxy A53 5G saját fejlesztésű, Exynos 1200 lapkakészlettel, 6 GB RAM memóriával és előre telepített Android 12 operációs rendszerrel jelenhet meg a piacon.

Ami a kijelzőt illeti, 120 Hz-es, FHD+ felbontással ellátott AMOLED panelt szerelhetnek a készülékbe, amely megkaphatja a képernyő alá rejtett ujjlenyomat-érzékelőt, míg a hátlapjára egy négy szenzorból álló kamerarendszer kerülhet.