Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,61 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
455,50 Ft
Bitcoin
59,486 $

Exatlon-Franciska rendkívül különleges formája versenyért kiállt

Nagyon-nagyon sokan szeretnék, ha Szabó Franciska visszatérne Dominikára, és nemcsak a tudása, illetve a tapasztalata miatt.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Franciska az első pillanattól kezdve meghatározó karaktere volt az Exatlon Hungary harmadik szezonjának, amit tavaly forgattak le Dominikán. Végig lüktető volt a szezon, ami megkérdőjelezhetetlenül a legjobb is volt, minden megvolt benne, amire csak szüksége lehetett a nézőknek.

Franciska nagyban kivette ebből a részét, és sokat tett hozzá az élményekhez, néha a pályán, néha pedig azon kívül. Imádott viccelődni, de egyúttal rendkívül komoly is tudott lenni, amire szintén nagy szükség volt. Soron kívül Diego Maradona gyermekei azt szeretnék, ha a legenda földi maradványai a mauzóleumban lennének

Igazán érdekes karaktere volt a versenynek, megérdemelte volna, hogy ott legyen a döntőben, de nála is egy sérülés szólt közbe. Jelenleg pedig az Egyesült Államokban tartózkodik a pankrátori karrierje miatt, ám mindannyian abban reménykedünk, hogy visszatérhet.

34 éves lett Tóth Gabi, megható módon köszöntötte fel a férje

Sok néző szeretne, ha Franciska egyszer csak megjelenne a parton, amivel nem kicsit pörgetné fel az eseményeket. Mivel fizikálisan is nagyon rendben van, az sem lehet kérdés, hogy fitt a versenyhez.

Lapozó: 1 2

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.