Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

34 éves lett Tóth Gabi, megható módon köszöntötte fel a férje

34. életévébe lépett Tóth Gabi, aki nagy utat járt be az elmúlt több mint 30 évben, és elsősorban már édesanya.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi számára is a Megasztár jelentette azt a műsort, ami végül az egész életét megváltoztatta. Testvéréhez, Tóth Verához hasonlóan ebben a műsorban állt a közönség elé, majd egyik pillanatról a másikra sztár lett.

Meg kellett ismernie a sztárság hátrányait, és sok támadást kapott, illetve kap továbbra is a megosztóbb karaktere miatt. Rengeteg minden történt 2004 óta, és lassan már 20 év telik el azóta, hogy felfedezték Gabit. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Több stílusban is kipróbálta magát, és ez a megjelenésére is igaz. Az elmúlt időszakban azonban megtalálta az útját és még a pápa előtt is énekelhetett. Vannak, akik nem hisznek a vallásosságában, és keményen támadják emiatt , de Gabi erős maradt, nem hagyta, hogy padlóra vigyék.

Bors: Horváth Gréta felgyújtotta férje ruháit, milliós lehet a kár

Ebben nemcsak a korábbi tapasztalatai vannak segítségére, hanem többek között Krausz Gábor is. Házas emberként talán még nagyobb támogatást kap az ember, és Gábi hálás azért, hogy szeretet veszi körbe.

Lapozó: 1 2

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.