Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

Gelencsér Timi megérkezett Cannes-ba, azonnal beolvadt az elegáns francia nők közé

Gelencsér Timit sem kell félteni, nemigazán láthatjuk rajta ugyanazokat a szetteket, most is egy új összeállításban köszönt be.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok előnye van annak, ha valaki híres ember, többek között az is, hogy rengeteg különböző ruhát viselhet. A modellek esetében ez még inkább működik, hiszen tőlük ez egyfajta elvárás, és időről időre különleges darabokat is kapnak.

Akik már magas szinten vannak, azoknak fizetnek is, hogy hordják a ruháikat, ne csak viseljék azt, majd megtarthatják. Gelencsér Timi szépségkirálynőként és aktív modellként a kisujjában hordozza a divatot. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy Timi magától is nagyon erős szetteket rak össze de nyilván, amikor fotózásra megy vagy a televízióban szerepel egy műsorban, akkor ott szakemberek hozzák a döntéseket.

Így köszöntötte fel párját Curtis: „Köszönöm, hogy vagy nekem”

Szerencsések lehetnek vele, mert Timi alakja minden szempontból ideális, és emellett rendkívül rugalmas is, nemcsak szó szerint. A TV2 műsoraiban is sok különböző stílusban jelent már meg, de mindig valahogy feküdt neki.

Lapozó: 1 2