Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,96 Ft
Euró
396,72 Ft
Font
468,46 Ft
Bitcoin
64,767 $

Borongós, esős hétfőre érdemes készülni

Az ország egyes területein esőzésekre kell számítani, míg a hegyekben hószállingózás is lehet hétfőn.

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Vasárnap a köd, rétegfelhőzet kiterjedése lassan csökken, elsősorban az Alföldön maradhatnak tartósan borult körzetek, másutt sok napsütés várható kevés fátyolfelhővel. A ködös, rétegfelhős tájakon ónos szitálás, hószállingózás kialakulhat.

Este észak felől növekszik, vastagszik a felhőzet, éjjel és hétfőn csak kisebb körzetekben lehetnek szakadozások, határozottan csak hétfő estétől csökken a felhőzet északkelet felől. Az éjszaka második felében az északkeleti határ közelében gyenge havazás előfordulhat. Soron kívül Igazi kánikula vár ránk a hétvégén

Hétfő délelőtt csak néhol lehet gyenge eső, délutántól az észak felől érkező csapadékzónából időszakos eső több helyen előfordulhat, a hegyekben lehetnek hózáporok is. Vasárnap késő estétől egyre nagyobb területen kísérik viharos lökések az északnyugati, nyugati szelet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +1 fok között alakul, de helyenként pár fokkal hidegebb is lehet. Hajnalra több fokot emelkedik a hőmérséklet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 5 és 10 fok között alakul.

(MTI)

Letartóztatták az ISIS egyik terroristáját az Eb-helyszín közelében

Az ISIS egyik alvóügynökét fogták el a hatóságok az Európa-bajnokság helyszínétől nem messze, megakadályozván ezzel egy esetleges támadást.