Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Erre számíthat az, aki ma megnyerte a 3,34 milliárdot az ötöslottón

Többek között egy nagyon szigorú egészségügyi protokollon is át kell esnie a nyertesnek, akinek tüzetesen megvizsgálják a nyertes szelvényét.

Fotó: Lottószelvényt tölt ki egy nő a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán. MTI/Mónus Márton
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Telitalálatot ért el az ötöslottón egy szerencsés játékos az idei második játékhéten, a nyeremény összege 22 hét halmozódás után 3,34 milliárd forint – tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az MTI-t szombaton.

 A január 15-i sorsoláson  a 21, 49, 53, 59, 79-es számokat húzták ki. A közleményben ismertetik: a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható.

Íme, az Ötöslottó legfrissebb nyerőszámai – valaki mindent vitt

A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során először a lottótársaság munkatársa a szelvényen lévő információk alapján meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes jelentkezett-e.

Ezután kerülhet sor a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett a személyes találkozásra, amelynek keretében  megvizsgálják az eredeti szelvény érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődik a kifizetési eljárás.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik – közölte a Szerencsejáték Zrt.

(MTI)

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.