Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,34 Ft
Euró
389,23 Ft
Font
454,97 Ft
Bitcoin
59,304 $

Kulcsár Edina férje megerősítette, nincs harmadik fél

Nem sokkal azután, hogy Kulcsár Edina a közösségi médiában bejelentette a szomorú hírt, férje, Csuti is reagált.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, hogy az álompár örökké együtt lesz, és emiatt derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy válságba került a házasságuk. Erről a Nyerő Páros legutóbbi évadában beszéltek, amivel nemcsak a nézőket, hanem a többi sztárt is ledöbbentették.

Senki nem számított erre a fordulatra, csak kevesen tudhatták, hogy ekkora a gond, független attól, hogy nagyon-nagyon szeretik egymást. Azóta sok idő telt el, és noha egyes pontokon javulást értek el, végül úgy döntöttek, hogy külön folytatják. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Szomorú hír, mert mindent megtettek, amit csak lehet, a döntés pedig közös, és mindkettejüknek az a célja, hogy a gyerekeik a lehető legkevesebbet érezzék ebből. Nyilván ez nem könnyű, de mivel Edina és Csuti is intelligensen kezeli a helyzetet, biztosan kihozzák belőle a maximumot.

Berki Mazsi telefonjának 500 GB-os tárhelye megtelt, itt vannak az új közös képek

Nem sokkal azután, hogy Kulcsár Edina az Instagram oldalán bejelentette az elválást, a Blikk megkereste Csutit, hogy mondjon néhány szót. Az általában vidám és határozott Csuti ezúttal is a lap rendelkezésére állt, de tagadta, hogy egy harmadik fél miatt válnának el.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.