Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Több mint egymilliárd forintért kelt el egyetlen lap az 1984-es Pókember képregényből

A lap Mike Zeck eredeti grafikája, mely először mutatja be Pókembert fekete ruhájában.

Fotó: Twenty20
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A különleges grafika egy texasi árverésen lelt új gazdára, ahol 3,36 millió dollárt, átszámítva több mint egymilliárd forintot fizettek ki érte. Az alkotás az 1984-es Pókember-képregény egyik lapja, melyet még Mike Zeck készített, különlegessége pedig, hogy ez volt az első alkalom, amikor Pókembert a fekete ruhájában ábrázolták.

Fotó Marvel

Joe Maddalena, a hatalmas értékkel bíró képregénylap értékesítője, a Heritage Auctions alelnöke elmondta, a mai trendeknek megfelelően az emberek rajongnak a régi képregényekért, főkét azért, mert sorra érkeznek az újabb és újabb filmek és feldolgozások, ám a nosztalgikus gyűjtők inkább ezeket az eredeti alkotásokat keresik, mintsem egy kortárs művet. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Még ő maga is egyedülállónak nevezte az alkotást, ugyanis ez volt az a bizonyos pillanat Pókember történetében, amikor elkezdődött Venom korszaka, s ez volt az első olyan képregény, melyben elmesélték, hogyan is kezdődött az egész történet a fekete ruhával – írja a Sky News.

Hatgólos meccset nyert meg a Barcelona a Valencia ellen, Lewandowski volt a hős

Xavi csapata, a Barcelona végül fordított a Valencia ellen, és 4-2-re nyert, de a bajnoki cím így is távoli.