18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,32 Ft
Bitcoin
63,272 $

Tóth Andi nagyon durván megmondta: depresszió, alkohol, tömött tárca

Tóth Andi egyes részeknél nem fogta vissza magát, erősebb szóhasználatot engedett meg magának, ami nem mindenkinek tetszik.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Andi 2021-re kérdés nélkül népszerűbb lett, mint eddig bármikor, amit nemcsak magának köszönhet. Azzal, hogy a TV2 folyamatosan számít rá a nagy produkcióiban, az énekesnő is ismertebbé válik.

Sokan álltak mellé a Dancing with the Stars 2 alatt, amit elemi erővel nyert meg Andrei Mangra oldalán. Jelenleg egy nagyon távoli szigeten pihen, amit Arubának hívnak, és sok képet, videót közölt magáról, illetve a nyaralásról. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Úgy döntött, ír pár keményebb sort, mert eljött az idő, hogy ismét üzenjen. Kiderült, hogy 2021 lelkileg igen kemény volt számára, az alkohol sem maradt el, ahogyan a pénzügyi siker sem.

Hihetetlenül barna lett Tóth Andi, rekordgyanús az új bikinis képe

„Na most, hogy mindenki posztolt már valami nyálas újévi fogadalmat, én jövök. 2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét, se nyugodt perceket.” – írta a posztjában Andi, akinek lassan már 300 ezer követője van az Instagramon.

Lapozó: 1 2