Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

Tört-zúzott menekülés közben az autótolvaj (videó)

A tolvaj egy Audi terepjárót lopott el, azonban menekülés közben rengeteg kárt okozott.

...svg content...Fotó: Twenty20
Észak-Amerika

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A szemtelen autólopás New Yorkban, azon belül is Manhattanben történt helyi idő szerint szerda délután, amikor egy férfi ellopott egy fekete Audi terepjárót. A rendőrség közlése szerint az egyik hatósági személyt sokkolóval fenyegette meg, mielőtt elhajtott volna a luxusautóval.

Az autólopás egy részét rögzítette a térfigyelő kamera, a WhatIsNewYork által közzétett felvételen jól látszik, ahogy a gyanúsított nekiront egy szedánnak, miközben egy rendőrnek tűnő személy kinyitja a vezetőoldali ajtót, és megpróbálja megállítani. Szemtanúk szerint az autótolvaj legalább két másik autónak is nekiment a menekülés során – írja a New York Post. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Az egyik férfi, akinek a tolvaj kárt tett az autójában, elmondta, hogy éppen a feleségével beszélt telefonon, amikor látta, hogy rendőrök közelednek az Audihoz, és felszólítják a gyanúsítottat, hogy tegye fel a kezét, aki ekkor a gázra lépett, majd nekiment a férfi autójának, és elkezdte az tolni.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.