18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,65 Ft
Euró
386,81 Ft
Font
451,84 Ft
Bitcoin
66,383 $

Lányával akart öngyilkos lenni a dunavarsányi apa, hogy ne szakíthassák el őket egymástól

A feljelentés egy ismeretlen személytől érkezett, aki azt állította, hogy az apa félelemben tartja a lányát és rendszeresen erőszakolja.

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség egy dunavarsányi férfi ellen emelt vádat, aki a kiskorú lányával közösen öngyilkosságot kísérelt meg. Az vádirat szerint a férfi egyedül nevelte a lányát, majd úgy döntöttek, hogy együtt vetnek véget az életüknek.

Az ok az volt, hogy egy ismeretlen személy feljelentette őket, azt állítva, hogy a lány félelemben él az apja miatt, ráadásul a férfi rendszeresen erőszakolja is. Az idézésből tudomást szereztek a nyomozásról, majd megijedtek, hogy elszakítják őket egymástól, ezért öngyilkosságot kíséreltek meg.

A búcsúlevelet még 2019 áprilisában készítette el a férfi és az akkor még kiskorú lány, majd az egyik közeli horgásztóhoz mentek, ahol a parton több nyugtató-, vérnyomáscsökkentő- valamint szívfrekvencia szabályozó gyógyszert vettek be és lefeküdtek.

Ezek azonban csak kábultságot okoztak, amely elmúlta után elindultak hazafelé, akkor viszont már az eltűnésük miatt a keresésükre induló rendőrök intézkedtek ellenük.

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személynek segítséget nyújtva elkövetett öngyilkosságban közreműködés bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben – írja az ugyeszseg.hu.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.