Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Horváth Gréta volt párja ismét megszólalt: „Mérges vagyok és csalódott”

Rengetegen álltak Horváth Gréta mellé, miután kiderült, hogy férje, Meggyes Dávid elhagyta őt és kisfiát.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több és több minden kerül felszínre, valószínűleg még mindig sok olyan részlet van, amiről csak kevesen tudnak. Gréta teljesen összetört, egy világ omolhatott benne össze, miközben a jövőjüket tervezte a párjával.

Négy és fél éven át voltak együtt, házasságban is éltek egymás mellett, de ez már a múlt. A Blikk hamar megírta, hogy a Dancing with the Stars táncosa, Stana Alexandra lehet Dávid új párja. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Alexandra sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta ezeket az információkat, majd jött a Love Island sztárja, aki elkezdett kitálalni. Sok olyan lányról tud, akiknél Dávid próbálkozhatott, nemcsak nála, miközben még kapcsolatban volt Grétával.

Gréta láthatóan nehezen viseli ezt, és számára is új dolgok kerülhetnek nyilvánosságra, amiket nem lehet könnyű feldolgozni. Dávid napokkal ezelőtt egy hosszabb posztban reagált a dolgokra, de most ismét megszólalt.

Lapozó: 1 2

Videón, ahogy pár fiatal két kukányi szemetet önt az óceánba Florida partjainál

A két fiatal végül jelentkezett a rendőrségen, miután a mutatványról készült videó szinte mindenkihez eljutott az interneten.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.