Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Baleset Szegeden, autóval ütközött a tram-train

A baleset kedd reggel történt Szegeden, ami miatt pótlóbuszokat indítottak.

...svg content...Fotó: Utasokat szállító tram-train hódmezővásárhelyen 2021. november 29-én. Ezen a napon indult a Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút), az utasok április közepéig ingyen utazhatnak a két város között. A tram-trainnel a két város központja 35 perc távolságra kerül egymástól, az utasok a lakásukhoz legközelebbi megállóban, villamosmegállóban felszállva eljuthatnak a másik város központjába. MTI/Rosta Tibor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Összeütközött egy Hódmezővásárhelyről érkező tram-train és egy személygépkocsi kedden reggel Szegeden, a Boldogasszony sugárúton – közölte a Mávinform a közösségi oldalán.

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt Anna kút és Szeged vasútállomás között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A vasútvillamosok a délelőtti órákban megnövekedett menetidővel, rövidebb útvonalon közlekednek, járatkimaradásokra is számítani kell

Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére közölte, a balesetben személyi sérülés nem történt.

Videó: hatalmas baleset lett a büntetőfékezésből az M1-M7 bevezetőn

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a hivatásos tűzoltók a kormánylégzsákot leszorítva nyújtottak segítséget az autó vezetőjének a kiszállásban, valamint áramtalanítottak a járművet. A villamosvasút utasai elhagyták a szerelvényt.

Forrás: MTI

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.