Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,56 Ft
Bitcoin
61,712 $

Exatlon Hungary: Peti eddig bírta, nem kis feszültséget generált (videó)

Mischinger Péter nincs túl jó hatással a csapatára, annak ellenére sem, hogy nyertek, és jó esélyük lehet arra, hogy elkerüljék a párbajt.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mischinger Péter is a megosztóbb személyiségek közé sorolható, sokan nem kedvelik a karakterét, és már várták, hogy mikor fog feszültséget, konfliktust generálni. A teljesítményére sem lehet azt mondani, hogy túlságosan meggyőző lenne, és noha a többiek támogatóak, még több figyelmet igényel.

Annak ellenére, hogy a kihívók megszerezték az előnyt a végjáték első napjára, elég feszülten feküdhettek le, miután Peti kijelentette, nincs jó kedve, illetve nem érez támogatást a csapat részéről. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

A csapat nemigazán értette, mit akar mondani Peti, mert a kiválasztást sem tartotta túlságosan jónak, noha nyertek a kihívók, köszönhetően Bálint hatalmas teljesítményének a végén.

Exatlon Hungary: újabb baleset érte Zalánt, elátkozta valaki?

Zalán szerint Peti nem taktikáról beszélt, hanem tényeket közölt a mindent eldöntő futam előtt, amit nem lehet, mert ez a csapat döntése. Bálint sem értett egyet Peti taktikájával, aki szerint általában nem hallják meg, amit ő mond, vagy szimplán leterelik.

Lapozó: 1 2