Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Robbanás történt Szeged belvárosában (képek)

Egy szegedi lakóházban történt a robbanás a Hunyadi téren, amelynek következtében a ház egy része szinte teljesen megsemmisült.

...svg content...Fotó: Molnár Krisztina tűzoltó főhadnagy
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jelentése szerint kora délután következett be a robbanás, ami miatt kigyulladt a ház, és az teljes terjedelmében égett. A robbanás idején az épületben egy ember volt, akit a szomszédoknak sikerült kimenekíteniük a romok fogságából.

„A szegedi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával eloltották a lángokat. Az épület teteje beszakadt és életveszélyessé vált.” – olvasható a hivatalos közleményben. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„.A gázszolgáltató szakemberei is a helyszínen vannak.” – tették hozzá a közlemény részeként, alább pedig képeket is találni a helyszínről, az anyagi kár jelentős. A Délmagyar arról írt, hogy 30 tűzoltó vonult ki a baleset helyszínére, és a tűzben egy ember súlyosan megsérült, akihez mentőhelikopter is érkezett.