Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Még az ügyvédi munkától is eltilthatják Szilágyi Liliána apját

A legfrissebb hírek szerint adott esetben az ügyvédi munkától is eltilthatják Szilágyi Liliána apját.

Fotó: Jakabos Zsuzsanna (b )és Szilágyi Liliána a 200 méteres pillangóúszás versenyszám után az úszó világkupa-sorozat budapesti versenyén a Duna Arénában 2018. október 4-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Megdöbbentő vádakat fogalmazott Szilágyi Liliána édesapjával szemben, rendkívül részletesen mesélt arról, hogy miket élt át. A férfi minden tagadott, míg a Blikk birtokába jutott információk alapján a bíróság megállapította, hogy Szilágyi Zoltán durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg a házassága.

„Érzelmileg zsarolta, megfélemlítette nejét, később ellehetetlenítette a nő kapcsolattartását a kisebbik lányával” – olvasható a cikkben, amely arra is kitér, hogy a válóper után a férfi nem engedte át Gerda felügyeleti jogát volt feleségének, noha erre kötelezte a bíróság, és mintegy 21 hónapon át figyelmen kívül hagyta a döntést. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Blikk szerint ennek súlyos következményei lehetnek, amelynek kapcsán a lap megkereste Tóth M. Gábort, a Budapesti Ügyvédi Kamara elnökét. A szakember is csak a sajtóból hallott a hírről, a konkrét esetről nem kívánt nyilatkozni, ugyanakkor általánosságban beszélt arról, mi történik, „az ügyvéd peres felet marasztaló jogerős döntés ügyvéd általi nem teljesítése” esetén.

A kamara is vizsgálatot indíthat az ügyben, ami akár kizárással is járhat. Ha pedig valaki nem lehet tagja a kamarának, nem gyakorolhatja az ügyvédi szakmáját. Az ügynek még messze nincs vége, várhatóan sok minden fog történni a következő hetekben, és egyelőre a Magyar Úszószövetség, a MÚSZ sem zárta le a vizsgálatát.

A sajtóban rengeteget foglalkoznak Szilágyi Liliána ügyével, ami sokakat megrázott. Hogy ez mit fog jelenteni az apja számára, azt egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy az elhangzottak nagyon súlyos vádakat fogalmazhatnak meg vele szemben.

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.