Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Horváth Gréta férje a Dancing with the Stars sztártáncosa miatt szállt ki a kapcsolatból?

Igen érdekes információk láttak napvilágot arról, hogy ki lehet az a titokzatos személy, aki Horváth Gréta férjének új párja.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az egész sajtót bejárta a hír, hogy Horváth Gréta és férje már nincsenek együtt, sokan megdöbbentek a bejelentésen, mert a többség álompárként tekintett rájuk. A színfalak mögött azonban történhettek dolgok, amik miatt megromlott a házasságuk, és időközben újabb és újabb információk láttak napvilágot.

Gréta két alkalommal is megszólalt a közösségi médián keresztül, de csak röviden, bár a második bejegyzése már beszédesebb volt, reagálván Meggyes Dávid kiírására, ami ugyancsak bejárta a bulvármédiát. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Elismerte, van valakije, de azt nem árulta el, hogy kiről van szó. A Blikk azonban úgy tudja, hogy Dávid egy olyan nővel jött össze, akinek szintén nemrég futott zátonyra a házassága, és ugyancsak ismert ember.

„Több forrásból is úgy értesültünk, hogy a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi a Dancing with the Stars profi táncosával, Stana Alexandrával jött össze.” -írja a cikkében a Blikk, hozzátéve, hogy a szűk baráti körükben már nem is titkolják szerelmüket.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.