Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,02 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
59,366 $

Kidüllednek a szemeid Exatlon-Livi szilveszteri szettjétől

Ha valaki sportol, sokat sportol, és közben komoly figyelmet fordít az étkezésére, akkor olyan lenyűgöző formát hozhat össze, mint az Exatlon Hungary sztárja.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időről időre elgondolkozunk azon, mennyiben lett volna másabb az Exatlon Hungary harmadik évada, ha nem Török Livi, hanem Buzsá Dóri esik ki azon a bizonyos párbajon, ami legendává vált.

Szinte mindenki Dóri továbbjutásáért szorított, és nem kevés medált használtak fel annak érdekében, hogy Livi essen ki. Sok nézőt felháborított a kihívók viselkedése, és Livi még majdnem így is megcsinálta, kevésen múlt. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Azóta sok idő telt el, és sok minden is történt, Livi pedig még kiválóbb formának örvend, sokan szeretnének hasonlóan kinézni. Az Exatlon sztárja imádja a sportot, a testmozgást, sokat tesz azért, hogy ilyen vonalai legyenek.

Exatlon: Dorci nem volt hajlandó válaszolni Monoki kérdésére, igaz a hír?

Ez már messze nem a genetikáról szól, hanem a kemény munkáról, a kitartásról, és a rendszeres edzésekről, Illetve a helyes táplálkozásról. Livi mindenre nagy figyelmet fordít, és mindig képes szintet lépni.

Lapozó: 1 2