Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Griezmann akár pályafutása végéig is maradna az Atleticónál

A francia válogatott játékos beszélt a jelenlegi klubjáról, a Bayern érdeklődéséről és a Barcelonában szerzett tüskéről is.

...svg content...Fotó: EPA/RODRIGO JIMENEZ
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Antoine Griezmann hiányozni fog az Atletico Madridnak, miután a játékos sérülése a kupameccsen ismét kiújult múlt csütörtökön. Ennek ellenére a játékos kijelentette, hogy boldog a Wanda Metropolitanóban, és szándékában áll itt folytatni a karrierjét.

“Azért akartam visszatérni, hogy Cholóval [Diego Simeone] az Atléticónál játszhassak. Ezt akartam a legjobban. Élvezem, és remélem, hogy itt maradhatok” – idézi a Mundo Deportivo. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

“Remélem, hogy az Atlético addig akar engem, amíg az általuk elvárt szinten tudok játszani, hogy újabb szép történetet írhassunk”

– jelentette ki.

Ezzel egyértelművé tette, hogy akár a pályafutása végéig is a madridi piros-fehérek körében maradna, hiába hozták szóba a Bayern Münchennel, nem tervezi, hogy a Bundesligába igazol.

“Soha nem gondoltam arra, hogy Németországban játszom. A Real Sociedadnál töltött időm óta mindig jól éreztem magam ott, ahol voltam. Most már jól érzem magam és boldog vagyok az Atletinél. Nem akarok újra költözni” – tette egyértelművé.

Visszatekintve a sportolói pályafutására, kijelentette, hogy nem úgy alakultak a dolgok Barcelonában, ahogy azt szerette volna, ezért még mindig van benne egy kis tüske.

“Az igazság az, hogy a Real Sociedadnál jól teljesítettem, aztán az Atletinél a sport és a magánélet szempontjából is sokat fejlődtem. Ez segít abban, hogy nyugodtabbak legyünk és mindent élvezzünk. Aztán elmentem Barcelonába. A körülmények miatt a dolgok nem úgy alakultak, ahogy reméltem”

– mondta Griezmann.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.