Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,748 $

A Barca korábbi világsztárja is Angliába tart

Az Everton a katalánok korábbi sztárjával oldaná meg a csatárgondjait.

...svg content...Fotó: Alexis Sanchez, az Arsenal játékosa pezsgõvel ünnepel, miután 2-1-re legyõzték a Chelsea-t az angol labdarúgókupa döntõjében a londoni Wembley stadionban 2017. május 27-én. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Sport
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Alexis Sánchez nagy reményekkel várja a januári átigazolási időszak történéseit, ugyanis mindenképpen csapatváltásra készül. Tudja, hogy az Interben Inzaghitől nem fog annyi játékpercet kapni, ami neki megfelel, ezért a távozás mellett tette le a voksát.

A dél-amerikai csatár neve több klub kapcsán is felmerült, de egyik sem volt olyan komoly, hogy eljussanak az ajánlattételig, azonban az egyik angliai kérője megadhatja neki, amire szüksége van, ők pedig a Rafa Benitez vezette Everton. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Alexis Sanchez ott igazán fontosnak érezheti magát, ugyanis az Everton csatársorában nagyon örülnének a tapasztalatára és a segítségére, ezért a felek kölcsönösen örülhetnek az üzletnek.

Az Everton számára is érdekes alternatív lehet, ugyanis nagyon különbözik az olyan játékosoktól, akik jelenleg a keretben vannak, például Cenk Tosun, Dominic Calvert-Lewin vagy Richarlison.

A fichajes.net szerint a két fél szívesen megegyezne egymással, az pedig szinte borítékolható, hogy az Inter nem áll Sanchez útjába, ezért a tárgyalások máris jól haladnak.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Szoboszlai Dominik máris visszatért a Liverpool kezdőjébe

Szoboszlai Dominik a váratnak megfelelően kezdeni fog a Wolverhampton elleni angol bajnoki mérkőzésen.

Magyarország felkészült a téli gázellátásra

Rekordmennyiségű földgáz tárolása biztosítja az ország energiabiztonságát a közelgő fűtési szezonra.