Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Lövések dördültek el Mosonmagyaróváron, elfogták a gyanúsítottat

Az eset január 8-án történt a késő esti órákban, nem sokkal később elfogták a gyanúsított személyt.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségi közleményben foglaltak szerint január 8-án 21 óra 50 perckor arról érkezett bejelentés, hogy Mosonmagyaróváron, az Ostermayer utcában egy férfi feltehetőleg gáz- és riasztófegyverrel több lövést adott le.

A bejelentő a helyszínre kiment járőröknek azt mondta, az egyik ingatlanban tartott baráti összejövetelen néhányan összeszólalkoztak, majd a veszekedés hevében a vita egyik résztvevője a ház udvarán elővette a riasztófegyverét. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Legalább három lövést adott le a riasztópisztollyal, de személyi sérülés nem történt. „A rendőrök az udvaron eldobva meg is találták a gáz- és riasztófegyvert, majd lakásában elfogták a lövöldözőt, akit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállítottak.” – írja a rendőrség.

Illegális behatolás történt a Budai Vár közelében egy rendőrségi területen

„A nyomozók garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 33 éves férfit.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.