Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,75 Ft
Euró
388,72 Ft
Font
454,08 Ft
Bitcoin
59,312 $

Gelencsér Timi még a tükörből fotózva is nagyon vonzó

A magyar modell és televíziós riporter egy hosszabb kihagyást követően ismét fotózásra ment. Kíváncsian várjuk a végeredményt, amire minden bizonnyal nem lesz panasz.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar modell és televíziós riporter egy hosszabb kihagyást követően ismét fotózásra ment. Kíváncsian várjuk a végeredményt, amire minden bizonnyal nem lesz panasz.

Gelencsér Timea közelít a 280 ezer követőszámhoz a hivatalos Instagram oldalán, ahol elég aktív, és a kulisszák mögé is betekintést enged. Timi, aki 2019-ben és 2020-ban is a TV2 EXATLON című műsorában riporterként is kipróbálta magát, nemrég egy fotózásra volt hivatalos. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

Timi legutóbb decemberben volt ilyen eseményen, aminek már fél éve… Gyorsan telik az idő, ami továbbra sem fog rajta. Egyelőre csak annyit tudni, hogy „valami készül”, és a helyszín a G3 Stúdió volt, valamint a modell remekül érezte magát.

Ahogy az várható volt, sorra jöttek a szebbnél szebb dicséretek Timi fotója után, amit teljes pompában készített el a tükör segítségével készített el a trendi okostelefonjával. A kék ruha igazán jól áll neki, minimális dekoltázzsal és egy apró „combvillantással”.

Kiváló a ruhaválasztás, összhangban a sminkkel és a frizurával. Egyelőre nem tudni, hogy mi készült a stúdióban. Talán egy műsorhoz van köze? Ki tudja… Hamarosan valószínűleg ez is kiderül.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/horvath-eva-egy-egeszen-vadito-bikinis-keppel-inditja-utjara-az-igazi-magyar-nyarat/