Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Berki Krisztián és Berki Emma, avagy a hatalmas mosoly

Berki Krisztián és Emma nagyon meghitt pillanata, ahogy épp pihengetnek, ismerkednek egymással.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A kisbabák ebben az időszakban még valóban csak ismerkednek, nemcsak a szülőkkel, hanem minden mással is, az egész külvilággal. Sajnos nem emlékszünk, hogy ezekben az időkben mik jártak a fejünkben, és igazán emlékünk sincs, vagy csak nagyon mélyen.

Az egyik legizgalmasabb időszak, nemcsak a baba számára, hanem a szülőnek is. Hihetetlenül gyorsan fejlődnek a kicsik, és a család napi szinten tapasztalhatja ezt, különleges pillanatok. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Krisztián mindkét gyermekévek igyekszik sok időt eltölteni, és ez az időszak nem ismeretlen számára a nagyobbik lánya miatt, akivel nemrég korcsolyázni ment. Krisztián és Emma boldogan töltik a közös perceket, és most azok is örülhetnek, akik az ehhez hasonló felvételeket hiányolták.

Való Világ és Nagy Ő: Molnár Anikó közel 20 évvel később is nagyon szexi

„Dobj egy huncut mosolyt Emmácska” – kezdte a posztjában Berki Krisztián, aki ezután Feldmár Andrást idézte. “Sose mondj el semmit ezerszer egy gyereknek! Inkább ne mondj semmit, és leld örömödet benne úgy, ahogy van! Éppen ez a szeretet egyik legegyszerűbb meghatározása: örülni a másiknak úgy, ahogy ő van.” (Feldmár András)

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.