Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,054 $

Gelencsér Timinek ez most nagyon nem adta ki, minden az arcára van írva

És egyúttal minden a gatyáján van, ami csak egyet jelenthetett a masszív mosással, reméljük, hogy sikerül kihozni a foltot.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Napi szinten érezzük azt, hogy időről időre valóban szerencsétlenek vagyunk. Sokszor kapkodás miatt születnek a kisebb balesetek, és néha a legrosszabb pillanatokban, mikor máskor…

Gelencsér Timivel i s történtek már hasonló jelenetek, és valószínűleg még lesz ehhez hasonlóban része. Soha nem ideális, amikor az egyik, számodra nagyon kedves ruhádat teszed tönkre ideiglenesen. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Márpedig most erről van szó, minden Timi arcár van írva, és ami még ennél is rosszabb, hogy a gatyája valóban rendesen kapott. Ez nem volt egy túl szerencsés nap számára, de itt a hétvége, lehet javítani.

Exatlon: Somhegyi Krisztiánnak nem tetszik, amit Virág András csinált

„Timi vagyok és szeretem reggelente magamra borítani a kávét.” – kezdte a félig humoros posztjában Timi, mivel ő sem tud örülni az ehhez hasonló baleseteknek. Sokan jártunk már hasonlóan, szóval át tudjuk érezni mindezt, de szerencsére a mosószerek néha a lehetetlen küldetéseket is teljesítik.

Lapozó: 1 2