Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Napi szexi: Dua Lipa dekoltázsbarát hasalása a fűben

Olyan sokat nem kellett gondolkoznunk a címen, jött mint a villámcsapás, köszönhetően a világhírű énekesnőnek, aki mellett nem lehet unalmas az élet.

...svg content...Fotó: Dua Lipa angol-albán énekesnő koncertet ad a pristinai Sunny Hill fesztiválon 2018. augusztus 10-én. (MTI/EPA)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ember válogatja, hogy ki mellett érzi magát kényelmesen, boldogan. Vannak, akik nyugalomra vágynak, nem szeretnek sokat beszélgetni, míg másik imádnak pezsegni, igazán megélni a pillanatokat, sokat nevetni.

Döntse el mindenki maga, hogy mi számára az ideális, bár ez nagyban függ attól is, hogyan, milyen körülmények között nőttünk fel. Mi azt mondjuk, hogy sokkal jobb pezsegni, nevetni, magunkat adni, és közben néha pihenni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Kényelmesen lehet vegyíteni a kettőt, és ha találunk egy ilyen embert magunk mellé, akkor nyert ügyünk van. Dua Lipa tökéletesen megfelelhet ennek a leírásnak, egy igazán színes és érdekes személyiség.

Exatlon: kiderült, hogy András miért győzhette le Patrikot a párbajon

A különleges tehetsége mondhatni átragadt a karakterére, őt aztán nem tudjuk úgy elképzelni, aki mellett unatkozik az ember. Minden pillanatban érződik rajta az intenzív energia, és ez már a képei alapján is átjön.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.