Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,19 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
451,40 Ft
Bitcoin
67,172 $

Exatlon Hungary All Star: hatalmas pofon a bajnokoknak, ami Patrik versenyébe került

Esztergályos Patrik számára nagyon rövidre alakult a dominikai visszatérés, igyekszik válaszokat találni arra, hogy mi történt vele.

...svg content...Fotó: Instagram/Esztergályos Patrik
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint azt már sokan tudják, lezajlott az Exatlon Hungary All Star első párbaja, amiben egy kék versenyző sem vett részt, köszönhetően annak, hogy mindkét napot lehozták a végjáték során.

Somhegyi Krisztián, Virág András és Esztergályos Patrik feszült egymásnak az erőpályán, ahol körmérkőzésben hajtottak. Ujvári Iza volt az, aki kijelölte a harmadik párbajozót, elmondása szerint nem szimpátia alapján döntött, hiába kedvelte meg nagyon Kempf Zozo-t. Soron kívül Meghalt Irán elnöke, felvételeken az összeroncsolódott helikopter

Patrik ezüstérmesként tért vissza a versenybe, ehhez képest már az első hét végén mennie kellett, mert Krisztián és András is legyőzte őt. A bajnok elismerte, noha nagy motivációkkal érkezett meg a szigetre, úgy érzi, az akarata nem volt olyan erős, mint a két ellenfelének.

Exatlon: András sírva beszélt elhunyt édesanyjáról a győzelmét követően (videó)

„Ezen ment el a párbajom.” – mondta Patrik, aki arról is beszélt a Nagy Rékának adott interjújában, hogy az új csapattársai már nem tudták annyira motiválni őt, mint amikor először szerepelt az Exatlon Hungary-ben.

Lapozó: 1 2

Vitézy fogja a fejét Karácsony még mindig csak épülő zebrája miatt az Astoriánál

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.

8 perces videón Jürgen Klopp legmeghatóbb pillanatai Liverpoolból

A Liverpool edzője vasárnap távozott a klub éléről, átadván egy olyan örökséget, amit nehéz lesz ebben a formában tovább vinni.