Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hátborzongató videón, ahogy majdnem elütött egy rendőrt a száguldó terepjáró

Felvétel készült arról a pillanatról, amikor egy wyomingi rendőrtisztet majdnem elütött egy irányíthatatlanná vált terepjáró a csúszós országút szélén.

...svg content...Fotó: Járművek vesztegelnek a behavazott Interstate 95-ös autópályán a Virginia állambeli Fredericksburg közelében 2022. január 4-én. Több száz autós rekedt egész éjszakára az autópályán, ahol előző nap hat kamion ütközött össze. Az autópálya több szakaszát lezárták a havazás és a jegesedés miatt. MTI/AP/WJLA
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Kedden történt az eset a havas 80-as autópályán, amikor a rendőr egy balesethez érkezett Laramie-től nyugatra. Épp a járőrkocsijához tartott vissza, amikor észrevette, hogy egy száguldó terepjáró letért az úttestről egyenesen az ő irányába.

A videón tisztán látható, ahogy a jármű óriási sebességgel elszáguld a hóval borított füvön, a rendőr pedig épp a megfelelő időben elvetődik a másik irányba, kitérve ezzel a veszély elől – jelentette a New York Post.

Tizenketten haltak meg a tűzvészben, egy 5 éves okozhatta a balesetet

Az egyensúlyát vesztett, hóban fekvő rendőrt a gépjármű által felrúgott jeges hó is lepermetezte. A CBS 4 ismeretei alapján, a rendőr és a sofőr is megúszta sérülés nélkül az esetet, amely már a közösségi médiás platformokon is látható.

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.