Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Horváth Gréta drámai vallomása: „Dávid úgy döntött, kilép az életünkből”

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett a hír, miszerint Gréta férje úgy döntött, kilép az életükből.

...svg content...Fotó: Instagram/Horvát Gréta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Gréta az egyik legszórakoztatóbb sztár idehaza, egy igazán különleges és értékes személyiség. Nem fél kimondani a véleményét, és ha szükséges, ki is áll magáért, mint egy erős nő.

Sokan szeretik a karakterét, a személyiségét, és azt, amit képvisel. Ugyanakkor neki is vannak nehéz időszakai, mint minden embernek. Vannak, akik azt gondolják, a hírességek élete nagyon más, pedig nem, sok szempontból ugyanolyan, mint bárki másé. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Ők sem érinthetetlenek, ők sem sebezhetetlenek, ugyanúgy megélik a mélységeket, mint az átlagemberek. Ez pedig néha komoly lelki fájdalommal is jár, és nem mindig tudjuk, mik vannak ezen fájdalmak mögött.

Exatlon Hungary All Star: eddig nem látott fájdalmas képsorok Zalánról, mi lesz vele? (videó)

Gréta most egy igen fájdalmas időszakon mehet keresztül, de nem ismerjük a részleteket, és nem is ez a legfontosabb, hiszen élete egyik olyan mérföldkövéről van szó, ami meghatározhatja a következő időszakát.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .