Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Kim Kardashian bikinis képe meteorként csapódott be

Mintha csak egy meteor csapódott volna be, annyira erős ez a kép Kim Kardashianról, aki láthatóan igyekszik jól érezni magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak bizonyos élethelyzetek, amikor az ember nagyon szerencsésnek érezheti magát, legyen szó egy családi eseményről, balesetről, vagy a pénzről, ami mindennél jobban befolyásol bennünket.

Ha pénzről van szó, az emberek mindig felkapják a fejüket, ez is megmutatja, hogy az egész világ ekörül forog, méghozzá egyre inkább, és egyre gyorsabban. Nem minden a pénz, erre mindenkinek rá kell jönnie, de nem is rossz, ha van. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Kim Kardashiannak nagyon sok jutott belőle, sok dollármillió van a számláján, élete végéig költhetné, akkor sem fogyna el. Ne feledjük, még mindig csak 41 esztendős, és régóta áloméletet élhet.

Exatlon Hungary All Star: nagyon kemény mondatok Dorkától, ami nem került adásba (videó)

2003 óta aktív ezen a pályán, minden országban sokan ismerik, rengetegen követik, és próbálják utánozni. Már csak az Instagram oldalával dollármilliókat keres, ami nem csoda, több mint 276 millió követője van.

Lapozó: 1 2