Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,177 $

Felnin ment a Daewoo vezetője az Illatos út felől (videó)

Csak jönnek és jönnek az elképesztő felvételek a magyar utakon közlekedőkről, akik közül páran egyáltalán nincsenek a helyzet magaslatán.

...svg content...Fotó: YouTube/ Bp-i Autósok Közössége
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Néhány esetben halálos balesetet rögzítenek a videók beküldői, akik szemtanúik ezeknek a tragédiáknak. A legtöbb alkalommal szerencsére csak büntetés, rosszabb esetben jogosítvány elvétele lesz a manőverekből.

A Bp-i Autósok Közössége sem unatkozik, rengeteg különböző felvételt kap, amik rendőrségi bizonyítékként is szolgálhatnak. Miután manapság egyre többen szerelnek kamerát az autóikba, azok az idők már elmúltak, hogy kisebb a lebukás veszélye. Soron kívül A vízivás mégsem jó a másnaposság ellen?

Egyrészt sok térfigyelőt helyeztek ki az évek alatt, másrészt nem egy civil szereli fel az autóját kamerákkal. Most épp egy olyan autóst vettek videóra, aki felnin közlekedett, ki tudja, hogy mióta haladhatott így.

Cobra 11 a valóságban Budapesten: rendőri hajsza, majd jött az oszlop (videó)

„A nem túl jó minőségű felvételen látszólag esélyes, hogy konkrétan a kerékagyon – talán a féktárcsán – gurul az autó bal elöl, ami elég hihetetlenül hangzik, ezért fenntartjuk a tévedés jogát és azt, hogy a felni lett ennyire gatya a beton finom „masszírozásától”. – olvasható a videó leírásában.