Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Mihalik Enikő sejtelmes, szexi képpel jelentkezett

A világhírű magyar modell is élvezi a nyári napsütést, és igyekszik kihasználni azt, mivel az utóbbi időben kissé szeszélyes volt az időjárás a Földünkön.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A világhírű magyar modell is élvezi a nyári napsütést, és igyekszik kihasználni azt, mivel az utóbbi időben kissé szeszélyes volt az időjárás a Földünkön.

Palvin Barbara mellett is vannak még nagyon ismert magyar modellek, akikre joggal lehetünk büszkék. Mihalik Enikő is közéjük tartozik, aki pár hónappal ezelőtt ünnepelhette a 33. születésnapját. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A krisztusi korba lépett tüneményes és nagyon kedves modell az évek során számos neves címlapon szerepelt, miközben világhíres márkákat képviselt, akik mellette tették le a voksukat. Nagyon sok nemzetközileg elismert tervezővel és divatcéggel dolgozott együtt.

Enikő messze nem egy szokványos modell, egy különleges karakter. Többek között emiatt is annyira keresett. Mintha csak erre született volna, de az évek alatt sokat is tanult a szakmai kihívások részeként.

A modell, aki az Instagramon lassan 200 ezer követőt számolhat, nemrég egy nagyon sejtelmes és szexi képet posztolt a fűszálak tengeréből.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/koroknyai-virag-szuper-szexi-medences-kepei-a-gyonyoru-arcu-lany/

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.