Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Ismét meghalt egy gyermek egy ugrálóvár miatt

Nyolcan sérültek meg a balesetben, közülük egy kislány súlyosan.

...svg content...Fotó: A Jobbik Magyarországért Mozgalom 14. majálisa a Hajógyári-szigeten 2019. május 1-jén. MTI/Kovács Attila
Külföld

Czinder Tímea

Szerkesztő

Tragikus baleset történt Spanyolországban, amikor egy széllökés felborította a Mislata város vásárterén felállított ugrálóvárat. Két gyermek – egy 8 és egy 4 éves kislány – súlyosan megsérült, miután kizuhantak a szerkezetből.

Mindkét gyermeket a valenciai kórházba szállították, a 8 éves lányon azonban nem tudtak segíteni, 12 órával később életét vesztette. A 4 éves gyermeket jelenleg is ápolják, állapotáról nincs információ. Rajta kívül további hét sérültje van a balesetnek – számolt be az ABC News.

Az ügy kivizsgálása folyamatban van, de az illetékesek szerint az eddigi bizonyítékok nem utalnak szabálytalanságra. A tragédia alig egy hónappal azután történt, hogy Ausztráliában egy hasonló eset öt gyermek életét követelte.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.