Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Nézz bele az Uncharted-filmbe, hosszú előzetest kapott

A CES színpadán maga a főszereplő, Tom Holland mesélt a népszerű videójátékból készült filmről, ami több időpont-tologatást követően végül február 18-án kerül majd a mozikba.

...svg content...Fotó: Sony
TV

Bense Róbert

Szerkesztő

Az legújabb trailerben a film egyik igazán akciódús jelenetét mutatják meg, amelyben Drake kizuhan egy repülő rakteréből, többször rálőnek, majd elütik egy autóval – erről is szó volt a CES-en tartott kedvcsinálón – számolt be róla az Engadget

Aki szerette a játék epizódjait, annak a film is tetszeni fog, nem mellesleg egy csomó ismerős pillanatot is felfedezhet benne. Például ezt is: Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Dióhéjban az Uncharted-filmről

Az utcai tolvajt, Nathan Drakeet (Tom Holland) a tapasztalt ereklyevadász, Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) bízza meg azzal, hogy visszaszerezze a Ferdinand Magellán által 500 évvel ezelőtt elvesztett kincset. 

Ami a ravasz duó számára rablásnak indul, az egy világkörüli, izgalmas versenyfutássá válik, hogy még a kegyetlen Moncada (Antonio Banderas) előtt elérjék a zsákmányt, aki azt hiszi, hogy ő és családja a jogos örökösök.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.