Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,708 $

Pert indít az Activision a COD-ot is lejárató csalóoldal ellen

A Call of Duty: Warzone egyik nagyobb csalóprogram-szolgáltatója bíróság elé áll.

Fotó: Sledgehammer games
Konzol/Videójátékok

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Activision január 4-én indított pert az EngineOwning ellen, amely jelenleg az egyik legnépszerűbb, többek között a COD: Warzone-hoz is csalásokat áruló oldal.

A kereset az EngineOwningot „egy német gazdasági társaságként és számos magánszemélyként” írja le, és „kijátszási eszközökkel való kereskedelemmel”, „szerződéses kapcsolatok szándékos megzavarásával” és „tisztességtelen versennyel” vádolja őket. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Az oldal olyan csalás-előfizetéseket kínál, amelyek befolyásolják a célzást, automatikusan lőnek a játékos helyett, illetve gyorstüzelést biztosítanak. Sőt, az ellenfél csalásainak észlelését is lehetővé teszik!

Az EngineOwning cheatjei különböző Call of Duty, valamint több Battlefield játékhoz, illetve a Titanfall 2, Splitgate és Halo Infinite játékokhoz is elérhetők – írta meg a PCgamer

A Warzone-ban történő csalások megakadályozására tett erőfeszítések tavaly év végén fokozódtak, a kiadó minden egyes jogsértésért 2500 dollárnak megfelelő kártérítést követel.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.