Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Tíz új játék érkezik Xbox Game Pass-re januárban

A Microsoft nyilvánosságra hozta, 2022 első hónapjában pontosan milyen játékokkal bővül a Game Pass kínálata.

...svg content...Xbox
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Microsoft Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatása pazar évet zárt 2021-ben, hiszen a játékosok viszonylag alacsony havidíjért cserébe rengeteg AAA-címhez és indie alkotáshoz juthattak hozzá.

A redmondi techóriás videójáték-részlege 2022-ben is fenn szeretné tartani a gaming ipar Netflixének is tartott Game Pass lendületét, ezért az új évet is egy hatalmas durranással indította, bejelentették ugyanis, hogy januárban összesen 10 játékkal bővítik a letölthető játékok listáját. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Január 4-én kapásból két alkotás érkezett, mégpedig a Gorogoa és az Olija, ezen kívül még a héten három vadonatúj game-re számíthatunk, csütörtökön ugyanis megjelenik az Embr, a Mass Effect: Legendary Edition, valamint az Outer Wilds is.

Január 13-án a Spelunky 2 és a The Anacrusis minden rajongó vágyát kielégítheti, míg január 20-án a Pupperazzi és a Windjammers 2 borzolhatja a kedélyeket, így valóban érdemes lesz előfizetni.

Aki esetleg még nem próbálta ki a Game Passt, mindössze 100 forintért kiválthatja az ingyenes első hónapot, ezáltal olyan szuper címekkel játszhat, mint például a Forza Horizon 5, az Age of Empires IV vagy a Metro Exodus.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.